Bιεϊρίνια: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και ένα γκολ μας κόστισε δύο βαθμούς»

Bιεϊρίνια: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και ένα γκολ μας κόστισε δύο βαθμούς»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αναφέροντας πως οι «ασπρόμαυροι» δεν τελείωσαν τις φάσεις και το πλήρωσαν.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να μιλά για το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο Δικέφαλος δεν τελείωσε τις φάσεις όπως θα έπρεπε και στο φινάλε το πλήρωσε, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Οι δηλώσεις του Αντελίνα Βιεϊρίνια:

Για το παιχνίδι στο Περιστέρι: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κυριαρχήσαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και ένα γκολ μας κόστισε δύο βαθμούς. Δείξαμε πως ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τελειώσαμε τις φάσεις και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα: «Δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζουμε με την ίδια σκέψη, κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι ντέρμπι και θέλουμε να κερδίζουμε».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ: «Οι εμφανίσεις μας δείχνουν πως είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ενωμένοι. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Σήμερα παίξαμε καλά, αλλά δεν κερδίσαμε».

Για τη νέα χρονιά και τι προσδοκά: «Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν. Σιγά σιγά βελτιώσαμε τα πράγματα, με σκληρή δουλειά. Οι νέοι παίκτες έχουν καταλάβει τι είναι να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο νέο έτος με νίκες.

Η εμφάνιση σήμερα ασχέτως αποτελέσματος ήταν καλή. Είχαμε 3-4 φάσεις να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Σήμερα σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί».

Για το τι θα άλλαζε στο 2022: «Τις δύο ισοπαλίες με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό στο τέλος του αγώνα, όπως έγινε και σήμερα. Δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι είναι ο Άρης».

Για το φινάλε της σεζόν: «Δεν ξέρω που θα με βρει το τέλος της σεζόν. Κοιτάω το κάθε παιχνίδι. Είχα καιρό να παίξω, δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι, θα δω πως πάω, πως νιώθω με το σώμα μου. Είμαι καλά αυτή τη στιγμή. Θα δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ, αν είμαι ως ποδοσφαιριστής ή ως μέλος του συλλόγου θα το δούμε. Εγώ θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ