Άρης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Πάλμα

Άρης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Πάλμα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ η κατάσταση του θα επαναξιολογείται καθημερινά, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ανακούφιση στους ανθρώπους του Άρη για τον Λουίς Πάλμα, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό (29/12) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογείται καθημερινά από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη, ενόψει και του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Λουίς Πάλμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο), υπέστη κάκωση στην περιοχή της δεξιάς ποδοκνημικής.

Ο Λουίς Πάλμα εξετάστηκε και σήμερα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκο Ξυλούρη, ενώ καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ