Άρης: Στα πλάνα του Πάρντιου ο Νταρίντα

Άρης: Στα πλάνα του Πάρντιου ο Νταρίντα

Ο διεθνής Τσέχος μέσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (4/1) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη στο εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (4/1) με τον ΠΑΟΚ. Ο νεοαποκτηθείς διεθνής Τσέχος μέσος δείχνει πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του με τη φανέλα των κιτρίνομαυρων.

Είναι πιθανό, μάλιστα, όχι μόνο να βρίσκεται στις επιλογές του Άλαν Πάρντιου, αλλά και να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο ποδοσφαιριστής θα είναι ο παρτενέρ του Γκαρσία στο δίδυμο των εσωτερικών μέσων, που θα αγωνιστούν μπροστά από τον Ετέμπο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά πλάνα για τα… μετόπισθεν και τα δεδομένα με τους τραυματίες

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Πάρντιου θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, ενώ θα περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση της υγείας του Πάλμα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ