Χουάνγκ στο «10»: «Χαίρομαι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν»

Χουάνγκ στο «10»: «Χαίρομαι να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν»

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, μίλησε στο «10» για την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τα παιχνίδια που ακολουθούν για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2022, μετά την άνετη επικράτηση με 5-0 κόντρα στους Αρκάδες.

Ο μέσος «κομπιούτερ» του Ολυμπιακού, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, μίλησε στο «10» για τον τρόπο που είχαν προετοιμαστεί οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τη χαρά που αισθάνεται όταν δίνει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Over 1,5 ευρωπαϊκές κούπες!

Όσα είπε ο Χουάνγκ στο «10»:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα. Τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν φυσικά. Είμαι περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι συμπαίκτες μου και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τη σημασία της νίκης μετά το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι (με τον ΠΑΣ Γιάννινα) παίξαμε πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, παρ’ όλο που κυριαρχούσαμε δεν κάναμε τις ευκαιρίες για να «τελειώσουμε» τον αγώνα οπότε οι αντίπαλοί μας είχαν τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν. Οπότε πριν το ματς με τον Αστέρα γνωρίζαμε πως θα έπρεπε να τα πάμε καλύτερα, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η τακτική μας λειτούργησε πολύ σωστά και πρέπει να είμαστε το ίδιο και στο επόμενο ματς».

Για την ασίστ που έδωσε στο γκολ του Χάμες:

«Δεν ξέρω αν το γκολ που έβαλε ο Χάμες στο οποίο του έδωσα την ασίστ ήταν το καλύτερο της βραδιάς, αλλά είμαι χαρούμενος που τον βοήθησα να πετύχει αυτό το καταπληκτικό γκολ και ελπίζω και στην επόμενη αναμέτρηση να μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ