Άρης: Ο Πάλμα κρίνει την ενδεκάδα του ντέρμπι

Άρης: Ο Πάλμα κρίνει την ενδεκάδα του ντέρμπι

Η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση (4/1) με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, ενώ αν δεν τα καταφέρει ο Γκαρσία αναμένεται να αγωνιστεί σε μια εκ των δύο πλευρών της επίθεσης.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα στο στρατόπεδο του Άρη σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Λουίς Πάλμα στο εκτός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης (4/1) με τον ΠΑΟΚ. Αν ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν καταφέρει να πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης, τότε οι πιθανότητες του μειώνονται στο ελάχιστο.

Απο το αν θα αγωνιστεί, μάλιστα, κρίνονται αρκετά σε ότι αφορά και την ενδεκάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αν ο Πάλμα τα καταφέρει, τότε θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Μανσίνι δεξιά και τον Γκρέι στην κορυφή. Στο συγκεκριμένο σενάριο οι Ετέμπο, Νταρίντα και Γκαρσία θα είναι η τριάδα στα χαφ.

Διαβάστε επίσης: Μπενφίκα: Το… εργοστάσιο παραγωγής ποδοσφαιριστών και ο «χορός» εκατομμυρίων

Ο τελευταίος, πάντως, αναμένεται να αλλάξει θέση και να πάει στην επίθεση, αν τελικά ο Πάλμα δεν τα καταφέρει. Τότε ο Γκαρθία θα πλαισιώσει, πιθανότατα, τους Ετέμπο και Νταρίντα στη μεσαία γραμμή, εκτός και αν ο Πάρντιου επιλέξει, τελικά, τον Νταμπό.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άγγλος τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Πάλμα, που έχει υποστεί κάκωση στη ποδοκνημική, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπο τον φόβο πιθανής υποτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ