Άρης: Νοκ άουτ ο Πάλμα, μέσα ο Νταρίντα

Άρης: Νοκ άουτ ο Πάλμα, μέσα ο Νταρίντα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό (4/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ το ντεμπούτο του κάνει ο διεθνής Τσέχος χαφ.

Ο Λουίς Πάλμα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση στην ποδοκνημική) που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό (4/1) ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αντίθετα, ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βλαντιμίρ Νταρίντα, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και θέτει υποψηφιότητα και για το βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: «Συμφωνία Βατσλίκ – Άλκμααρ, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/01), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Luis Palma, Nkoulou (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ