Αποφασισμένος ο Άρης, κλειστά χαρτιά ο Πάρντιου

Αποφασισμένος ο Άρης, κλειστά χαρτιά ο Πάρντιου

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους στο σημερινό (20.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο έτος θέλει ο Άρης στο σημερινό (20.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι κιτρίνομαυροι ψάχνουν τη δεύτερη σερί νίκη τους, μετά από αυτήν κόντρα στον Παναιτωλικό, προκειμένου να μειώσουν στον έναν βαθμό τη διαφορά από τον σημερινό τους αντίπαλο.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για ορισμένες θέσεις. Συγκεκριμένα ο Ιτούρμπε είναι ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον τραυματία Πάλμα στην επίθεση.

Εκτός και αν ο προπονητής των κιτρίνομαυρων αποφασίσει να παίξει εκεί ο Γκαρσία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γκαρθία αναμένεται να πάρει τη θέση του τελευταίου στα χαφ. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία στην τριάδα της μεσαίας γραμμής του Ετέμπο, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Νταρίντα.

Αν, πάντως, δεν ξεκινήσει από την αρχή ο διεθνής Τσέχος, τότε τη θέση θα καλύψει ο Νταμπό. Αυτά είναι και τα μοναδικά ερωτηματικά στο βασικό σχήμα. Ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Τέλος ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Γκρέι στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ