Αυτός είναι ο Ραμόν – Ο αριστερός… Ροντινέι που ήθελε και η Μπενφίκα (pics, vids)

Αυτός είναι ο Ραμόν – Ο αριστερός… Ροντινέι που ήθελε και η Μπενφίκα (pics, vids)

Γρήγορος, εκρηκτικός, με «δυνατή» τεχνική κατάρτιση και συνεχόμενα ανεβάσματα. Αυτός είναι ο Ραμόν Ράμος Λίμα.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Παρότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν θέσει ως προτεραιότητα τον Τόνι Λάτο, η υπόθεση του Ισπανού δεν έχει «ξεκολλήσει», καθώς τόσο ο Γκατούζο, όσο και η Βαλένθια, επιθυμούν να τον κρατήσουν μέχρι τον Ιούνιο, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τις «νυχτερίδες».

Στον Ολυμπιακό ωστόσο δεν γίνεται να περιμένουν τον Λάτο μέχρι το καλοκαίρι και για αυτό στράφηκαν άμεσα σε άλλες περιπτώσεις. Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, η περίπτωση του Ραμόν Ράμος Λίμα είναι αυτή που ξεχωρίζει τη δεδομένη στιγμή και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να υλοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μίτσελ: Τι ετοιμάζει για την πρώτη «μάχη» Κυπέλλου

Οι πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές κινούνται επίσημα για την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ της Φλαμένγκο και όπως προκύπτει, οι πιθανότητες για την απόκτησή του είναι σημαντικές. Καθώς, η προφορά του Ολυμπιακού φέρεται να ικανοποιεί και τον Ραμόν, αλλά και τη Βραζιλιάνικη ομάδα.

Ποιος είναι ο Λίμα

Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του «ταξίδι» στη Νόβα Ιγκουασού. Στη Φλαμένγκο, ο 21χρονος αριστερός μπακ πήγε το καλοκαίρι του 2016, όταν ήταν ακόμα 15 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ραμόν έχει καταγράψει με τη «Φλα» ήδη 33 συμμετοχές, καθώς πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε βασικός στο πρωτάθλημα Καριόκα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πέρυσι ο γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001 αριστερός μπακ παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπραγκαντίνο, την ομάδα που έχει αγοράσει η Red Bull στη Βραζιλία, με τη φανέλα της οποίας είχε 19 συμμετοχές, πριν η Φλαμένγκο τον πάρει πίσω τον Δεκέμβριο. Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας Κ20 και με βάσει το scouting report, είναι ένας ταχυδυναμικός μπακ, με εξαιρετική τεχνική, ταχύτητα και εντυπωσιακές επιθετικές αρετές.

Το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως τις 31 Ιουνίου του 2025, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία με βάση το transfermarkt φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα δυνατά χαρακτηριστικά του αριστερού… Ροντινέι

Ο Ραμόν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει τη δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Είναι ουσιαστικά ένας αριστερός… Ροντινέι, σε μικρότερη ηλικία. Ο 21χρονος έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Μίτσελ.

Δυνατός, γρήγορος, εκρηκτικός, με ανεβοκατεβάσματα και επιθετικά χαρακτηριστικά. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να κάνει τη διαφορά την προκειμένη στιγμή και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους σε αυτήν την «αντεπίθεση» για το πρωτάθλημα.

Όταν τον ήθελε η Μπενφίκα

Το όνομα του Ραμόν Ράμος Λίμα δεν είναι άγνωστο στην Ευρώπη. Τέτοιες ημέρες, πριν από έναν χρόνο, ο Βραζιλιάνος ήταν στόχος της Μπενφίκα! Τότε οι «αετοί» είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον και μάλιστα είχαν φτάσει ένα βήμα πριν από την επίσημη πρόταση.

Αυτό ωστόσο δεν συνέβη, καθώς ο Γκριμάλντο δεν αποχώρησε. Η αποχώρηση του Ισπανού ήταν ο μόνος τρόπος για να οδηγήσει τους Πορτογάλους να κινηθούν για τον Ραμόν. Ο Γκριμάλντο τελικά δεν αποχώρησε και η Μπενφίκα δεν κινήθηκε για τον τωρινό στόχο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ