Γκρόνινγκ: «Θέλω πολύ να δουλέψω με τον Νταμπράουσκας» (vid)

Γκρόνινγκ: «Θέλω πολύ να δουλέψω με τον Νταμπράουσκας» (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών και αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ για την περίοδο του Ιανουαρίου, μεν τον Δανό επιθετικό να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Κρητικών.

Ο 25χρονος φορ, που ανακοινώθηκε σήμερα (24/1) από τους Ηρακλειώτες, αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, με τον οποίο όπως είπε ανυπομονεί να δουλέψει.

Διαβάστε επίσης: Τα βρήκε με τον Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός – Συμφωνία για 3,5 χρόνια

Όσα δήλωσε ο Γκρίνιγκ στο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube:

«Είναι μια πολύ ενθουσιώδης πρόκληση για εμένα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και ο ΟΦΗ είναι μια από αυτές. Πιστεύω ότι έχουμε ρόστερ με πολλές δυνατότητες, πολλούς καλούς παίκτες, θέλω να συμπεριληφθώ και εγώ σε αυτούς.

Επίσης είχα πολλές συζητήσεις με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, πιστεύω πως είναι πολύ καλός προπονητής και θέλω πολύ να δουλέψω μαζί του.

Στόχος για την σεζόν είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα και να πάμε καλύτερα. Ελπίζω να συμβάλλω σε αυτό με γκολ και ασίστ και τα επόμενα χρόνια να έχουμε όλο και καλύτερες σεζόν και να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων του πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ