Ενίσχυση με 22χρονο Ουρουγουανό αμυντικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ενίσχυση με 22χρονο Ουρουγουανό αμυντικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Χερόνιμο Μπoρταγκαράι που υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από σήμερα και για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Χερόνιμο Μπoρταγκαράι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τον σύλλογο της Ηπείρου ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 2000 στο Σάλτο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες των Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών. Το καλοκαίρι του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Βίγια Εσπανιόλα, την φανέλα της οποίας φόρεσε για 22 παιχνίδια, πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2022 για την Ντανούμπιο.

Διαβάστε επίσης: Αλύγιστος ο Τσιτσιπάς: Το απίστευτο στατιστικό στο Αυστραλιανό Όπεν (pic, vids)

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές, παίζοντας για περισσότερα από 2.700 αγωνιστικά λεπτά και αντικρίζοντας μόλις τρεις κίτρινες κάρτες. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 25.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός στόπερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου και για το γεγονός πως θα αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ