Άρης: Μια ανάσα από Χαλίλοβιτς

Άρης: Μια ανάσα από Χαλίλοβιτς

Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με τον 26χρονο διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό, με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Μίλαν, ενώ απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες με την Ριέκα στην οποία ανήκει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον 26χρονο διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό, ενώ απομένουν μόνο να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες με τη Ριέκα στην οποία ανήκει, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε επίσης: Ο Σέρζι Κανός έρχεται για τις υπογραφές – Στην Ελλάδα ο Ισπανός εξτρέμ – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Κροάτης έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ομάδων, από τις οποίες ξεχωρίζουν, φυσικά η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν. Το 2014 οι Καταλανοί τον είχαν αποκτήσει από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα τους πρότζεκτ. Το 2016 το Αμβούργο έβγαλε από τα ταμεία του πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ το 2018 ήταν η σειρά της Μίλαν να τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Από το 2020 έως τον Ιούλιο του 2022 αγωνίστηκε στην Αγγλία (Μπέρμπιγχαμ και Ρέντινγκ), ενώ στη συνέχεια τον απέκτησε η Ριέκα, με τη φανέλα της οποίας έχει οκτώ συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ. Διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ περιοχής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ