Πούχατς: «Βεβαίως και πιστεύουμε στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Πούχατς: «Βεβαίως και πιστεύουμε στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Δεν χάνουν την πίστη τους στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τιμοτέους Πούχατς, παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα, ωστόσο σύμφωνα με τον Τιμοτέους Πούχατς, στα αποδυτήρια υπάρχει ακόμη πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κανός (vids+pics)

Όσα είπε ο Πούχατς:

«Πραγματικά μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αλλά και πριν δεν παίζαμε πολύ καλά. Μερικές φορές όταν λείπει ένας παίκτης δημιουργεί ανατροπή, αμυνόμαστε περισσότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και μια κακή περίοδος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως να συλλέξουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε».

Για τη διαφορά του πρώτου με τον δεύτερο γύρο: «Αναμφισβήτητα, δεν μπορώ να πω πολλά για τον πρώτο γύρο, δεν ήμουν εδώ. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, να αναπτύξουμε τον τρόπο που παίζουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Για το αν στον Παναθηναϊκό πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Βεβαίως και το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Μπορείς να κάνεις τα πάντα για να αναπτυχθείς και να γίνεις καλύτερος και μερικές φορές δεν σου βγαίνει. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξουμε το κλίμα ήδη από τον επόμενο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ