Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ενκουλού

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ενκουλού

Ο Καμερουνέζος αμυντικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή του εκτός έδρας σαββατιάτικου αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νικολά Ενκουλού έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από δυόμισι μήνες, περίπου, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Καμερουνέζος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, προκειμένου να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του σαββατιάτικου (4/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Στην περίπτωση, πάντως που δεν τα καταφέρει, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» και ο Ολυμπιακός του Μίτσελ

Το ότι ο Ενκουλού δεν είναι έτοιμος τη δεδομένη χρονική στιγμή να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, επηρέασε και την απόφαση του Άλαν Πάρντιου, για τα παιχνίδια στα οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Φαμπιάνο, που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες. Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ (18/2) και τον Ατρόμητο (26/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ