Ο Γενάρης και το τρένο της… φυγής- Ποιοι και πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ

Ο Γενάρης και το τρένο της… φυγής- Ποιοι και πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ

Ο Μίτσελ έκανε πράξη όσα είπε όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, αφού το ρόστερ... άδειασε. Ποιοι αποχώρησαν από το λιμάνι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να αποκτάει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Ροντινέι, Ραμόν, Κανός, Μπουτούτσι) και τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να κάνει πράξη την επιθυμία του Μίτσελ και να προχωράει σε… αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε ζητήσει όταν ήρθε στο λιμάνι για δεύτερη φορά πως θα ήθελε να είναι πιο ευέλικτο το ρόστερ με τον ιδανικό αριθμό να είναι αυτός των 24 παικτών γηπέδου και των τερματοφυλάκων.

Το πλάνο στο κομμάτι των αποχωρήσεων λειτούργησε αρκετά καλά λοιπόν για τον Ολυμπιακό, καθώς τον Γενάρη έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Η αρχή έγινε από νωρίς, αφού αποτελούν εδώ και αρκετές εβδομάδες παρελθόν οι Σίμε Βρσάλικο, Πιερ Κούντε (Μποχουμ), Αμπουμπακάρ Καμάρα (Άρης), Τζος Μπόουλερ (Μπλάκπουλ),  Γκονζάλο Άβιλα (Λουντογκόρετς), Ντορόν Λάιντνερ (Αούστρια Βιέννης).

Ποδοσφαιριστές που στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι ήταν μέρος του ροτέισον. Πέρα από αυτούς όμως έχουν αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας και οι Κένι Λαλά (Μπρεστ), Λεονάρντο Κούτρης (Πογκόν), Γιάννης Μασούρας (Πιέντζ), Νταμπό (Λεβαδειακός) που επί της ουσίας είχαν… μείνει ανενεργοί από το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις ανάγκες του τεχνικού τιμ βρήκε λύσεις είτε μέσω λύσεων συμβολαίων, είτε δανεισμών και έφυγαν αρκετοί παίκτες.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, έγινε επίσης γνωστό ότι ο Τόμας Βατσλίκ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάντερσφιλντ, αλλά και ότι θα αποχωρήσει ο Ουί Τζο Χουάνγκ πιθανόν για να πάει στη Σεούλ. Οι αποχωρήσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τον Ατρόμητο ο δανεισμός του Αγκιμπού Καμαρά.

Επίσης, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Κόνιασπορ για τη μετακίνηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία, αφού οι μεταγραφές στην Τουρκία είναι ανοιχτές μέχρι και τις 8 Γενάρη, ενώ ολοκληρώθηκε η παραχώρηση του νεαρού Αλέξανδρου Βοϊλη στον Παναιτωλικό.

Κοινώς, η επιθυμία του Μίτσελ έγινε πράξη και με το παραπάνω, ενώ αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές σε θέσεις που «πονούσε» η ομάδα και είχε ανάγκη ο Μίτσελ. Συνολικά πλέον το ρόστερ απαριθμεί 25 ποδοσφαιριστές + 4 τερματοφύλακες και έχει έρθει στα μέτρα του Ισπανού κόουτς, αφού είχε ζητήσει 24 + τους τερματοφύλακες στην παρουσίαση του. Ο αριθμός των παικτών που έφυγαν είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί είναι 15 και αναμφίβολα θα μπορεί ο Μίτσελ να δουλέψει πολύ καλύτερα και με ένα σαφώς πιο ευέλικτο ρόστερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ