Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ιγκλέσιας

Τιμωρία μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Ιγκλέσιας

Με μια αγωνιστική αλλά και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας για τη συμπεριφορά του στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής και με το χρηματικό πρόστιμο των 80 ευρώ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός μέσος απολογήθηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, εξαιτίας αντεγκλήσεων μετά τη λήξη του αγώνα με φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο για την Τούμπα, ο Εμβιλά και οι εκπλήξεις του Μίτσελ

Όσα αναφέρει η Super League:

«ΠΡΟΣ IGLESIAS MATIAS WALTER (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ με παρόντα τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο, IGLESIAS MATIAS WALTER, εν συνεχεία της υπ. Αριθμ. Πρωτ. 4345_2023 πειθαρχικής δίωξης του Αναπληρωτή Υπευ. Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό την πράξη της ανάρμοστης διαγωγής σε θεατές (άρθρα 1, 2, 10 παρ. 1 περ. α Ι΄, 2 περ. α, 5 περ. στ ιι, 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, την 3η Φεβρουαρίου 2023. (αγώνας της 30-1-2023 ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πειθαρχική δίωξη 4345_2023)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ