Κλήθηκε σε απολογία ο Ιγκλέσιας

Κλήθηκε σε απολογία ο Ιγκλέσιας

Ο Ματίας Ιγκλέσιας θα κληθεί να παρουσιαστεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League την Παρασκευή (03/02), για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Σε απολογία κλήθηκε για αύριο Παρασκευή ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ιγκλέσιας, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, κατόπιν άσκησης πειθαρχικής δίωξης από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Αργεντινός μέσος θα απολογηθεί εξαιτίας αντεγκλήσεων μετά τη λήξη του αγώνα με φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην εξέδρα στον αγώνα της Τρίπολης. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε η παρακάτω δίωξη.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ