Επικίνδυνη αποστολή στη Νίκαια για τον Άρη – «Μάχη» στο Ηράκλειο

Επικίνδυνη αποστολή στη Νίκαια για τον Άρη – «Μάχη» στο Ηράκλειο

Ιωνικός και Άρης κοντράρονται στη Νίκαια (4/2, 19:00) με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την νίκη που θα τους «ξεκολλήσει» από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι κίτρινοι θέλουν το τρίποντο για να καθιερωθούν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ιωνικός και Άρης κοντράρονται στη Νίκαια στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.

Oι Νικαιώτες βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ωστόσο προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Λαμία, η οποία τους δίνει το δικαίωμα με ακόμη ένα τρίποντο απόψε να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία θέση.

Από την άλλη ο Άρης προέρχεται από την «βαριά» ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, με το σύνολο του Άλαν Πάρντιου να… ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να νιώθει περισσότερη ασφάλεια σχετικά με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο μπάσκετ του Μπαρτζώκα παράγει «Μιχάλης Λούντζης οε, οε, οε…»

Αναλυτικά η αποστολή του Ιωνικού: 

Αλέν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Μπουενά, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Μασάς, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Μάνος, Καμπράλ, Ελευθεριάδης, Σεμπά και Μάντζης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: 

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

Στην πρώτη αναμέτρηση του σημερινού προγράμματος ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Κρητικοί βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και προέρχονται από την ήττα με ανατροπή από τον Ολυμπιακό (2-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τόσο η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, όσο και οι Γιαννιώτες, ψάχνουν μία νίκη που θα τους δώσει «ασφάλεια» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Τοράρισον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ βρίσκεται στο «11» της κατάταξης, επίσης με 19 βαθμούς, έχοντας τον ίδιο αριθμό νικών, ισοπαλιών και ηττών με τους Κρητικούς (4-7-9). Η ομάδα του Θανάση Στάικου πηγαίνει στην Κρήτη για το θετικό αποτέλεσμα και για την επιστροφή στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Στην αποστολή των Ηπειρωτών είναι για πρώτη φορά από το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μπιλμπάο, αλλά και ο Καραχάλιος, που ήταν αμφίβολος, ενώ εκτός έμεινε ο Τζίνο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ:

Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσαβός, Ριένστρα, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ