Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τερζής

Άρης: Ετοιμάζει αλλαγές για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τερζής

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται κάνει σήμερα τις τελικές δοκιμές του δοκιμές σε ότι αφορά το κυριακάτικο (12/2) παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Πάλμα, Ετέμπο και Καμαρά.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (12/2) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Τόλη Τερζή να προσανατολίζεται στο να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός, που θα καθίσει στον πάγκο του Άρη για έκτη φορά, συνεχίζει τις δοκιμές στις προπονήσεις, ενώ έριξε μεγάλο βάρος τις προηγούμενες μέρες και στον τομέα της ψυχολογίας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ετέμπο στο βασικό σχήμα. Ο Νιγηριανός εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα είναι ο παρτενέρ του Νταμπό στα χαφ, αντικαθιστώντας τον τραυματία Ντουκουρέ.

Ακόμα, πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει και ο Πάλμα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τέλος, υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Καμαρά.

Ο Μαυριτανός φορ πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ιωνικό και είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι, πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Γκρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ