Γρηγορίου: «Ένας εκτός έδρας βαθμός είναι πάντα σημαντικός»

Γρηγορίου: «Ένας εκτός έδρας βαθμός είναι πάντα σημαντικός»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του από την ισοπαλία του Ιωνικού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιωνικός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα της Νίκαιας να συνεχίζει τη συγκομιδή βαθμών από τότε που ανέλαβε τη θέση του προπονητή ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες» και τόνισε πως πάντα ένας βαθμός μακριά από το γήπεδο της ομάδας είναι σημαντικός, ειδικά όταν έρχεται σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως αυτή του ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Τα «χρυσά δάχτυλα» του Τόμας Γουόκαπ

Όσα είπε ο Γρηγορίου στην κάμερα της NOVA:

«Φυσικά είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, δεν γνωρίζουμε ήττα για τρίτη αγωνιστική και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που είναι και σε φόρμα. Πάντα ο εκτός έδρας βαθμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον στην έδρα του ΠΑΣ.

Προφανώς ήταν ήδη πιεστικό το ματς και όταν μένεις με 10 και όταν έχεις αρκετό χρόνο για τον αγώνα. Είναι λογικό να διαφυλάξεις το 0-0 και να οπισθοχωρήσεις, δεν μπορείς να κάνεις πολλά στο επιθετικό κομμάτι, κοιτάξαμε να κρατήσουμε τον ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Καμπράλ. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ