Μάντζιος: «Βγάλαμε αντίδραση – Τρελό παιχνίδι»

Μάντζιος: «Βγάλαμε αντίδραση – Τρελό παιχνίδι»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για την απίθανη εξέλιξη του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στον χαρακτήρα και την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Ατιένθα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Άκης Μάντζιος, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα κυνηγώντας το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον «δικέφαλο», τρελό.

Διαβάστε επίσης: Μπουτούτσι: Από έκπληξη στη Νέα Φιλαδέλφεια… εκτός αποστολής

Όσα είπε ο Μάντζιος στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ξεκινήσαμε πολύ νωχελικά στο πρώτο τέταρτο, δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και ο ΠΑΟΚ να σκοράρει ξανά. Ήταν τρελό παιχνίδι, είχε πολλές φάσεις. Βγάλαμε αντίδραση και χαρακτήρα ως ομάδα, κάναμε την ανατροπή και σώσαμε το παιχνίδι από την ήττα.

Όταν είναι 0-2 στο 85’ κάνεις ό,τι προσπάθεια έχεις μήπως βρεις ένα γκολ και να ρισκάρουμε στο τέλος όσο μπορούμε. Δείξαμε ότι δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε αγωνιστικότητα, δεν ήμασταν κακοί, είχαμε τις στιγμές μας. Ξέραμε ότι παίζουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ