Πινέδα: «Η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου να έρθω στην ΑΕΚ»

Πινέδα: «Η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου να έρθω στην ΑΕΚ»

Για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μεξικό ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για την ΑΕΚ.

Ο Μεξινακός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση που πήρε να μετακινηθεί στην «Ένωση», χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη της καριέρας του, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του μετά τη λήξη του δανεισμού του από τη Θέλτα άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Βαρύ πρόστιμο σε Γιώργο Σαββίδη και ΠΑΟΚ από την ΕΕΑ!

Όσα είπε ο Πινέδα στο «Mediotempo»:

Για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Πήρα την καλύτερη απόφαση της καριέρας μου. Ξεκίνησα με έξι δύσκολους μήνες, αλλά η μεταγραφή στην ΑΕΚ με έκανε πιο δυνατό πνευματικά και με βοήθησε να διατηρήσω το όνειρό μου. Τώρα η σελίδα έχει γυρίσει και όλα είναι διαφορετικά. Παίζω και έχω έναν προπονητή που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και έτσι να μπορέσω να ξεπεράσω τα προβλήματα».

Για το δύσκολο διάστημα στη Θέλτα:

«Εξαρτάται από σένα να διατηρήσεις τα όνειρά σου και εγώ το έκανα. Δεν με πήρε από κάτω ό,τι συνέβαινε. Το πήρα ως ένα παράδειγμα, πως υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω και σύντομα ανταμείβεσαι. Τώρα πρέπει να το απολαύσω, να μείνω σε ένα υψηλό επίπεδο και να μην επιστρέψω σε αυτό που βίωσα τους πρώτους έξι μήνες».

Για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι:

«Το έχω απολαύσει από την πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα γιατί ζεις έναν διαφορετικό τύπο ποδοσφαίρου και αντιμετωπίζεις καλές ομάδες. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να το απολαμβάνω και να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις, γιατί αύριο δεν ξέρεις που θα βρίσκεσαι».

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα:

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων στις εξέδρες λόγω της αντιπαλότητας που υπάρχει. Το πάθος είναι έντονο για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος υποστηρίζει την ομάδα του κάθε στιγμή, υπάρχουν βεγγαλικά, καπνογόνα, τα ματς μετά τα γκολ παίρνουν χρόνο για να ξεκινήσουν πάλι με όλο αυτόν τον καπνό και όλο αυτό σου δίνει κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ