Άρης: Περιμένει τον Μπράμπετς ο Τερζής

Άρης: Περιμένει τον Μπράμπετς ο Τερζής

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό (16/2) πρόγραμμα εκγύμνασης, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.

Ο Τόλης Τερζής θα ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (20/2) με τον ΟΦΗ, ενώ περιμένει και τον Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στους προσαγωγούς. Αν καταφέρει να πάρει μέρος στη σημερινή (16/2) προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Ο Μπράμπετς προορίζεται για αντικαταστάτης του Φαμπιάνο, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, στο κέντρο της άμυνας, ενώ θα έχει ως παρτενέρ τον Ενκουλού.

Ακόμα, ο προπονητής των κιτρίνομαυρων μπορεί να υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και τον Ντουκουρέ, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ