Παναθηναϊκός: Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο (17.00) τον Βόλο με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο (18/2, 17.00) στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να πετύχουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους που θα τους διατηρήσει φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Βόλο από την άλλη μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θεωρείται μιας και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου να διανύει εξαιρετική φόρμα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το απίστευτο 10-0 των «ερυθρολεύκων» και η… εκδίκηση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Πλέον, είναι στην 5η θέση με 35 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον 6ο Άρη και δέκα από τους Περιστεριώτες.

το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Μάγκνουσον, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «τριφυλλιού», ενώ από στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία Μπαριέντος και στον τιμωρημένο Ντέλετιτς.

Λίγο αργότερα στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΣ σε μια «μάχη» ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, παρέα με τον ΟΦΗ και προέρχεται από το απίθανο φινάλε και την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μίχαελ Γκαρντάφσκι και τον Χουλιάν Μπαρτόλο.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες βρίσκονται στο «11» της κατάταξης με 21 βαθμούς και πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για τη νίκη. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λεό, Παλμίδης, Ροσέρο, Κιάκος και Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ