Τι λέει η Marca για το μέλλον του Μαρσέλο

Τι λέει η Marca για το μέλλον του Μαρσέλο

Οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στο μέλλον του Μαρσέλο μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και αποκάλυψαν ποια θα είναι η επόμενη κίνηση...

Ο Μαρσέλο φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Πειραιωτών για να λυθεί το συμβόλαιο του.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση, που τον ικανοποιεί τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά και σκέφτεται να αποχωρήσει, για αυτό και διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ακόμη δεν έχει υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του, ενώ φέρεται να έχει πρόταση από την Αλ Νασρ του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του, με τη «Marca» να αναφέρεται στην επόμενη κίνηση ουσιαστικά του Βραζιλιάνου μπακ. Όπως τονίζεται λοιπόν, θα μεταβεί στη Μαδρίτη τις επόμενες μέρες.

Εκεί, ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της αγαπημένης του Ρεάλ, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και εν συνεχεία εκεί θα αποφασίσει που θα τον βρει το φινάλε της φετινής σεζόν.

Δείτε το δημοσίευμα της Marca:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ