Ο «πονοκέφαλος» του Μίτσελ

Ο «πονοκέφαλος» του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Μίτσελ έχει να διαχειριστεί έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μετά την άνετη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 έχει στρέψει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Καραϊσκάκη, αφού κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται σκληρά για το ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου, αλλά την ίδια ώρα ο Μίτσελ δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα, ενώ έχει και έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» για επόμενα δυο ματς που ακολουθούν.

Αυτό συμβαίνει λόγω των καρτών που έχουν δεχτεί οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ροντινέι και Σεντρίκ Μπακαμπού στην αναμέτρηση με τη Λαμία, αφού πλέον αναγκάζεται ο πρώτος να χάσει ένα παιχνίδι και οι άλλοι δυο να είναι στο… όριο.

Ο Έλληνας στόπερ επιλέχθηκε να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Λεβαδειακό την επόμενη βδομάδα, ενώ οι άλλοι δυο στοχεύουν στο να μην δεχτούν άλλη. Αν είτε ο Ροντινέι δεχτεί είτε ο Μπακαμπού, τότε από τον Ολυμπιακό θα έχον δικαίωμα να επιλέξουν μόνο τα δυο ματς που απομένουν με Λεβαδειακό και ΑΕΚ στην «Opap Arena».

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό και είναι αναπόφευκτο είναι πως οι κάρτες δεν μεταφέρονται στα playoffs της Superleague, για αυτό και δηλώθηκε ο Παπασταθόπουλος και θα πρέπει να προσέχουν οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ