Άρης: Τα δύο ερωτηματικά για Τερζή

Άρης: Τα δύο ερωτηματικά για Τερζή

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του ενόψει του εντός έδρας κυριακάτικου (26/2) αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στην αριστερή πλευρά της άμυνας και της μεσαίας γραμμής.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να ανεβάσουν από σήμερα ρυθμούς, ενόψει και του κυριακάτικου (26/2) παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Τόλης Τερζής θα συνεχίσει τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες, μάλιστα, να παρατάξει και την ίδια ενδεκάδα, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει για δύο θέσεις.

Συγκεκριμένα οι Πίρσμαν και Μαζικού είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο πρώτος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην Κρήτη, αναμένεται, όμως να μείνει στον πάγκο αν ο προπονητής του Άρη αποφασίσει οτι θέλει έναν παίκτη με περισσότερες επιθετικές αρετές.

Ακόμα, οι Ιτούρμπε, Χριστοδουλόπουλος και Πάλμα διεκδικούν τη θέση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Με τον τελευταίο να φαίνεται, πάντως, οτι έχει το προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ