Super League: Το Σάββατο της κορυφής και η Κυριακή του βυθού

Super League: Το Σάββατο της κορυφής και η Κυριακή του βυθού

Τι άλλαξε στον πίνακα της Super League έπειτα από τη χθεσινή ισοπαλία της Λαμίας στο Βόλο

Ημέρα ντέρμπι το Σάββατο (ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός) αλλά και γενικά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Super League καθώς πριν το αντάμωμα των αιωνίων υπάρχουν οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (17.30) και του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ (19:30).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει βαρύτητα και η Κυριακή σε αυτή την 24η στροφή. Το 1-1 ανάμεσα στον Βόλο και τη Λαμία, άνοιξε… δουλειές και για τον Ιωνικό που υποδέχεται τον ΟΦΗ (16.00). και για τον Λεβαδειακό που την ίδια ώρα, απόγευμα Κυριακής φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Περνάει ο στρατός (του Μπαρτζώκα)…

Γίνεται χαμός στην ουρά, και ας μην τυγχάνει αυτή η μάχη του ενδιαφέροντος του κοινοί. Ισοβαθμούν Λεβαδειακός και Λαμία στους 13 βαθμούς, είναι από πάνω ο Ιωνικός με 15 λίγο πριν ξεκινήσουν τα playouts που θα υποβιβαστούν δύο και θα σωθεί ένας εξ αυτών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα (22β), ο ΟΦΗ (23β) και ο Αστέρας (24β) είναι αυτή τη στιγμή μακριά.

Αλλά κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς θα είναι ο βαθμολογικός πίνακας τη Δευτέρα. Ειδικά αν ο Ιωνικός και ο Λεβαδειακός πάρουν τα παιχνίδια τους. Διότι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας (26η), ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ και ο Ιωνικός τον Αστέρα.

Αναλυτικά οι αγώνες που απομένουν στις ομάδες του βυθού πριν από τα playouts:

Η 24η αγωνιστική:

Η 25η στροφή:

Η 26η αγωνιστική:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ