Οι 5 απουσίες του Μίτσελ, οι δύο «επιστροφές» και η κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες

Οι 5 απουσίες του Μίτσελ, οι δύο «επιστροφές» και η κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Μίτσελ να μετράει πέντε απόντες, αλλά με διαφορετικά δεδομένα για κάθε περίπτωση.

Παρά το γεγονός ότι όλοι έχουν στο μυαλό τους όσα τραγικά βιώνει η Ελλάδα, με τον χαμό τόσων νέων ανθρώπων, τόσο άδικα και τραγικά, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τη δουλειά τους και προετοιμάζονται για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει. Για αυτόν τον λόγο ο Μίτσελ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του αγώνα με τον Λεβαδειακό, από τον οποίο θα απουσιάσουν δεδομένα πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο Ροντινέι με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι τιμωρημένοι, οπότε η απουσία τους στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς δεν τίθεται προς συζήτηση. Αλλά το ίδιο ισχύει και για ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Γιαν Εμβιλά θα χάσει τα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τόσο κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ, στην Opap Arena. Ενώ το ίδιο θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα και με τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει υποστεί βαριά θλάση και παρότι μπαίνει σταδιακά σε διαδικασία επανόδου, χρειάζεται ακόμη πολύ χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Δεν χωρούν να κρυφτούν όλοι πίσω από τον μοιραίο σταθμάρχη…

Ο πέμπτος που φαίνεται ότι θα απουσιάσει κόντρα στον Λεβαδειακό είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος συνεχίζει να κάνει ειδικό ατομικό πρόγραμμα, αλλά όλα δείχνουν ότι χρειάζεται χρόνο έως ότου είναι σε θέση να παίξει. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού βγήκε στο γήπεδο για να κάνει τρέξιμο, αλλά όχι σε έντονο ρυθμό. Δεν κάνει ασκήσεις με μπάλα και δεν συμμετέχει σε κομμάτια της προπόνησης με τους συμπαίκτες του αυτό το διάστημα, κάτι που καθιστά σχεδόν βέβαιη την απουσία του. Με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά να μην βιάζονται, καθώς θέλουν να μπει όταν θα είναι 100% έτοιμος. Και να μην προκύψει κάποια υποτροπή.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή μετά από καιρό, καθώς η απουσία του Ροντινέι… ανοίγει τις θέσεις των ξένων (Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ).

Κλείνοντας, από την Πέμπτη ξεκίνησε να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος, μένει να φανεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς, στο οποίο ο Μίτσελ σκέφτεται αλλαγές. Με μία εξ αυτών να είναι η χρησιμοποίηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα, αντί του Μπακαμπού, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στο όριο των καρτών κι αν κιτρινιστεί, θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, με αντίπαλο την ΑΕΚ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ