Κουρμπέλης: «Για μένα ήταν 80% το γκολ, για τον Μαντσίνι ήταν 100%, θεώρησα σωστό να πασάρω»

Κουρμπέλης: «Για μένα ήταν 80% το γκολ, για τον Μαντσίνι ήταν 100%, θεώρησα σωστό να πασάρω»

Για την επιλογή του να χρίσει σκόρερ τον Μαντσίνι αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση του 1-0 μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του να δώσει ασίστ στον Ντάνιελ Μαντσίνι, αντί να επιχειρήσει να ανοίξει το σκορ.

Διαβάστε επίσης: Τσαρούχα: Την έφτυσαν στο πρόσωπο στο Παλέ! Όλα όσα οδήγησαν στο θρίλερ των 3,5 ωρών (vid)

Όσα είπε ο Κουρμπέλης:

Για το ματς: «Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δύο δοκάρια, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν προηγηθήκαμε. Δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση, ο Παναιτωλικός ήταν επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση. Το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ήρθε το γκολ».

Για τους διαφορετικούς στόχους και την πρόοδο που έχει γίνει: «Πρέπει να είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι όλοι στην ομάδα, οι παίκτες, τι επιτελείο , οι φίλαθλοι. Δεν είναι λίγο που είμαστε στους διεκδικητές του τίτλου και όλη την χρονιά είμαστε πρώτοι. Είμαστε χαρούμενοι και θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε έτσι για να μπούμε στα πλέι οφ με το πλεονέκτημα.

Για την προσωπική του ανάπτυξη και το τι έχει δουλέψει: «Τα προηγούμενα χρόνια είχα πιο αμυντικό ρόλο, φέτος με το σύστημα της ομάδας και τους παίκτες που έχουμε έχω προωθηθεί, έχω την ελευθερία να πατάω περιοχή. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο για μένα, είχα συνηθίσει, αλλά μόνο καλό μου κάνει να προσθέτω στοιχεία στο παιχνίδι μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα από όποια θέση μου ζητηθεί»

Για την ασίστ που έβγαλε: «Έκανε το σουτ ο Παλασιος, είχα την υποψία ότι ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει ασταθώς και έπεσα πάνω του. Είδα τον Μαντσίνι δίπλα μου. Εκεί που για μένα ήταν 80% το γκολ για το Μαντσίνι ήταν 100%, θεώρησα σωστό να πασάρω»

Για την τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι δύσκολο, κυριαρχεί θλίψη και στενοχώρια. Ό,τι και να πω δεν θα απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ