Γι’ αυτές τις δύο φάσεις στη Λεωφόρο φωνάζει ο Παναιτωλικός (vids)

Γι’ αυτές τις δύο φάσεις στη Λεωφόρο φωνάζει ο Παναιτωλικός (vids)

Στο 66’ και στο 73’ υπάρχουν δύο φάσεις που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση...

Ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ μέσα από τη μικρή περιοχή επικράτησε του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο με 2-0 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχουν δύο φάσεις που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Στο 66’ και στο 73’ και με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής Παπαδόπουλος και ο VARίστας Ζαμπάλας, πήραν αποφάσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις στον πάγκο, αλλά και στους παίκτες του Παναιτωλικού, οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαβάστε επίσης: Η τρίτη «ελληνική» ομάδα της Euroleague: Η σκέψη-έκπληξη του Ιτούδη για τη Φενέρ του 2024

Συγκεκριμένα, στο 66’ ο Ντουάρτε έπεσε στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, μετά από μαρκάρισμα του Κώτσιρα, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο VARίστας έκλεισαν επιδεικτικά τα μάτια στην παράβαση και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, όπως θα έπρεπε.

Ο Παπαδόπουλος στη ζωντανή ροή του παιχνιδιού δεν έδωσε πέναλτι, ως όφειλε, ενώ ούτε ο VARίστας σύστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Μια φάση στην οποία υπήρξε αντικανονική επαφή με το χέρι του Κώτσιρα στο πρόσωπο του Ντουάρτε και έπρεπε ο διαιτητής της αναμέτρησης να σφυρίξει πέναλτι. Μια απόφαση που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναιτωλικού και από τον προπονητή Αναστασίου.

Στο 73’, ο Παναιτωλικός που πίεζε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Ζοάο Πέντρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο Παπαδόπουλος είχε σφυρίξει φάουλ του Μπουζούκη στον Κουρμπέλη. Μια λανθασμένη απόφαση από τον διαιτητή, καθώς ο Κουρμπέλης έπεσε μόνος του στο έδαφος. Δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό στο μαρκάρισμα που του έκανε ο Μπουζουκης. Μια φάση η οποία ολοκληρώθηκε με τον Ζοάο Πέντρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι.

Δύο φάσεις που σηκώνουν μεγάλη συζήτηση και προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες του Αναστασίου και των παικτών του Παναιτωλικού, που προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά είδαν τον διαιτητή και τον VARίστα να παίρνουν λάθος αποφάσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ