Μπηχτή Σπανού για την ΑΕΚ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού!

Μπηχτή Σπανού για την ΑΕΚ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού!

Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου. Γιώργος Σπανός έριξε την... μπηχτή του για την ΑΕΚ στα αποδυτήρια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά το ματς στο Περιστέρι.

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και μίλησε με τους παράγοντες των «πρασίνων», μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι και την ήττα της ομάδας του με 2-0.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου στη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, έριξε και την… μπηχτή του για την ΑΕΚ και την περιβόητη ιστορία με τα… δοκάρια πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η ατάκα προς τους πράσινους ήταν η εξής: «Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί εκτός από καλή ομάδα είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σπανός εκτίμησε το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν επιδίωξαν να εκμεταλλευτούν τα επεισόδια των οπαδών του Ατρομήτου στο 10ο λεπτό του αγώνα προκειμένου να πάρουν το ματς χωρίς να αγωνιστούν, αλλά έκαναν ό, τι μπορούσαν για να συνεχιστεί το ματς δίχως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ