Βόλος: «Οι λεπτομέρειες για τα 15.000 εισιτήρια που ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός»

Βόλος: «Οι λεπτομέρειες για τα 15.000 εισιτήρια που ζήτησε και πήρε ο Ολυμπιακός»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων στο ματς με τον Ολυμπιακό και αναφέρεται στις λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσία τουλάχιστον 15.000 φιλάθλων των Πειραιωτών.

Ο ΝΠΣ Βόλος, με ανακοίνωσή του, δίνει τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των 15.000 εισιτηρίων που έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η ομάδα της Μαγνησίας, πέρα από την παρουσία των φιλάθλων των ερυθρόλευκων ενημερώνει και για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον δικό της κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ΠΑΕ Βόλος διευκρινίζει τα εξής:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε 15.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ως εκ τούτου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους που αφορούν την σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ