Άρης: Αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ρουπ

Άρης: Αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ρουπ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο κυριακάτικο (19/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι λίγες.

Πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδεικνύεται ο τραυματισμός (θλάση στους οπίσθιους μηραίους) του Λούκας Ρουπ, γεγονός που καθιστά αμφίβολη και τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο (19/3) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός του Αρη δεν κατάφερε να πάρει μέρος ούτε στη χθεσινή (15/3) προπόνηση και οι πιθανότητες δεν είναι, πλέον, με το μέρος του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και αν καταφέρει να ολοκληρώσει χωρίς ενοχλήσεις το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα συμπεριληφθεί, πιθανότατα, στην αποστολή, ενώ θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, αν το απαιτήσει η εξέλιξη της αναμέτρησης. Το πιθανότερο σενάριο, όμως, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ