Άρης: Με Σιαμπάνη και νέα πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Άρης: Με Σιαμπάνη και νέα πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Με τον Έλληνα τερματοφύλακα να ξεκινάει για δεύτερο σερί ματς κάτω από την εστία και αλλαγές στην ενδεκάδα οι κιτρινόμαυροι στο σημερινό (19/3, 19.00) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αποφασισμένος για τη νίκη και με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19/3, 19.00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Τόλης Τερζής έκανε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ διατήρησε τον Σιαμπάνη κάτω από την εστία, αφήνοντας στον πάγκο τον Κουέστα.

Επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Οντουμπάζιο και Ετέμπο, που εξέτισαν την ποινή τους, καθώς και ο Μαζικού, που θα πάρει τη θέση του Πίρσμαν. Ακόμα ο Ιτούρμπε ξεκινάει στη θέση του Καμάτσο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76: Θρύλος ξανά στο ΟΑΚΑ και… 12-0

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σιαμπάνη. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ετέμπο και Νταρίντα θα παίξουν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Ματέο Γκαρσία στην αριστερή, ενώ ο Πάλμα πίσω από τον Καμαρά, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Ενκουλού, Εμπακατά και Χριστοδουλόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ