Άρης: Εκτός και κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ρουπ

Άρης: Εκτός και κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ρουπ

Ο τραυματίας Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Τερζή ούτε για το παιχνίδι (5/4) της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ είναι αμφίβολος και γι΄ αυτό (9/4) της 4ης απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Λούκας Ρουπ ταξίδεψε στη Γερμανία, προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό, για το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους που τον ταλαιπωρεί. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, ενώ εκτός από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2/4), θα χάσει και αυτό της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μάλιστα, η παρουσία του Γερμανού μεσοεπιθετικού και στην εκτός έδρας αναμέτρηση (9/4) με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαλτάκος στη Νιόν και τα παραμύθια της Χαλιμάς

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες στο Χόφενχαϊμ, όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον προσωπικό του ιατρό και αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ