Καρυπίδης: «Η ομάδα τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας»

Καρυπίδης: «Η ομάδα τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας»

Κάλεσμα του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης στους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το Κλεάνθης Βικελίδης, με αναφορά και σε όσα γίνονται σε βάρος των κιτρινόμαυρων.

Ο εκνευρισμός των ανθρώπων του Άρη για τον ορισμό του Ούγγρου διαιτητή Τάμας Μπόγκναρ, στο παιχνίδι της Τετάρτης (5/4), με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, δεν έχει κοπάσει.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου και του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, ακολούθησε και η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, απεύθυνε και κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και τα «εγκλήματα», το σοκ, οι ευθύνες, τα… φιλικά, το πρωτάθλημα, το -3 που… παρέμεινε -3 και ο ΠΑΟΚ

Αναλυτικά η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται και πιο είναι το σχέδιο τους. Εμείς τις απαντήσεις μας τις δίνουμε στο γήπεδο. Την Τετάρτη το Κλεάνθης Βικελίδης επιβάλλεται να είναι γεμάτο. Η ομάδα τώρα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ομάδα και κόσμος θα παίξουμε μαζί για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ