Ανιγκό: «Τι τους είπα στο ημίχρονο…»

Ανιγκό: «Τι τους είπα στο ημίχρονο…»

Τι είπε ο Ζοζέ Ανιγκό στους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα του ντέρμπι και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ με 1-0...

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-1 και ενώ βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ από τον Δικέφαλο του βορρά. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν αντίδραση και με… καρδιά πρωταθλητή κατατρόπωσαν στην επανάληψη τον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο.

Ο Γάλλος τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για το ματς και τη νίκη της ομάδας του και τόνισε τι χρειάστηκε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά και τι τους είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανιγκό:

Για το πώς έζησε το ντεμπούτο του: «Είναι μία σημαντική νίκη στην πορεία μας προς τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον χαρακτήρα της ομάδας και τη σπουδαία πειθαρχία. Ό,τι είχαμε στο πλάνο μας, το εφάρμοσαν οι παίκτες από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό».

Για το τι χρειάστηκε να κάνει ο Ολυμπιακός: «Το πρώτο 20λεπτο μπήκαμε πολύ δυναμικά και δεν ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειές μας και μπήκαμε στο ημίχρονο με αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι δεν γίνεται αυτή η ομάδα να χάσει το ματς. Δεν είναι εύκολο, αλλά ξέραμε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε και θα προσπαθήσουμε έως το τέλος. Έπρεπε να επιμείνουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το γεγονός ότι του βγήκαν οι αλλαγές: «Μερικές φορές πετυχαίνει και άλλες όχι… Σήμερα η ομάδα έδειξε σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα που έπρεπε απαραίτητα να γίνει μετά το τελευταίο ματς που έγινε και που είχαμε μία δύσκολη μέρα. Δείξαμε σπουδαία αντίδραση και είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών».

Για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία, θα παίξουμε εκτός έδρας και δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Ο παναθηναϊκός έχει μεγάλη δύναμη, αλλά θα πάμε εκεί με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Αν το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ