Επέστρεψε δυνατός ο Κόντε μετά από 7,5 μήνες!

Επέστρεψε δυνατός ο Κόντε μετά από 7,5 μήνες!

Ένας από τους μεγαλύτερους άτυχους του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Κόντε, επέστρεψε δυνατός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από 7μιση μήνες!

Το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα έληξε για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είδε επιτέλους τον Πέδρο Κόντε να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας δυνατός, μετά από 7μιση μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ισπανός επιθετικός που έπαθε ρήξη χιαστών στις 28 Αυγούστου κόντρα στη Λαμία, προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και σκόρπισε χαμόγελα σε όλους στα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης: Τρομερή ανατροπή βλέπει το ESPN στο φινάλε της Premier League: Φαβορί για τον τίτλο πλέον η Σίτι (pic)

Μαζί με τον Κόντε, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και ο Νώντας Παντελάκης με αμφότερους τους παίκτες να τίθενται πλέον στη διάθεση του Θανάση Στάικου ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό (22/4) και γενικότερα στην πολύ σκληρή μάχη για την παραμονή που θα δώσει ο ΠΑΣ στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν θα απουσιάζουν ενόψει του ματς με τους Αγρινιώτες, αφού θα παραμείνουν εκτός οι Σόρια, Καραχάλιος και Ριένστρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ