Άρης: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για τον Βόλο

Άρης: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για τον Βόλο

Ο Τερζής θα ανακοινώσει μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης τους εκλεκτούς του για το αυριανό (23/4) κρίσιμο παιχνίδι στην πόλη της Μαγνησίας, ενώ μπορεί να υπολογίζει τον Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του και τον Ματέο Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (23/4), κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ στη συνέχεια ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία θα υπάρχουν σημαντικές επιστροφές.

Διαβάστε επίσης: Δώρο* ΕΟΝ ΤV της NOVA από την Stoiximan!

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του προπονητή των κιτρινόμαυρων τέθηκε ο Ματέο Γκαρσία, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, αναμένεται, όμως, να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Ακόμα, στην αποστολή θα επιστρέψει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει στον Βόλο και ο Νικολά Ενκουλού, που ακολούθησε προληπτικά χθες (21/4) μέρος της προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίθετα, εκτός θα μείνουν ο Λόύκας Ρούπ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά και ο μακροχρόνια τραυματίας, Μάνου Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ