Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Ξεκινάει η διάθεσή τους το πρωί της Τρίτης (25/4).

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από τις 11 το πρωί της Τρίτης (25/4) τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο για την 6η αγωνιστική των play off της Super League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (26/4, 18:00) στο «Πανθεσσαλικό».

Διαβάστε επίσης: Η όψιμη φυλή του «εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο», η κλοπή του… ελίτ Μάσα, οι δύο διμοιρίες γύρω του και μια έκθεση-κωμωδία

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αύριο, Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρες 11:00 – 18:30 θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων του αγώνα playoffs Βόλος – Παναθηναϊκός (26/04/2023, 18:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας -ένα εισιτήριο ανά κάρτα διαρκείας- γνωρίζοντας μας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του κατόχου εισιτηρίου αγώνα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ