Άρης: Το ερωτηματικό με Ενκουλού και η αποστολή για Ολυμπιακό

Άρης: Το ερωτηματικό με Ενκουλού και η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Τερζής θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Καμερουνέζο στόπερ, σε ότι αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ενώ μετά την απογευματινή προπόνηση, θα ανακοινώσει τις επιλογές του ενόψει του αυριανού (26/4) αγώνα με τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία-εξπρές ενόψει του αυριανού (26/4) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Νικολά Ενκουλού είναι καλύτερα, έχει ταλαιπωρηθεί, όμως, αρκετά από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ανέβασε ρυθμούς και ο Τόλης Τερζής αναμένεται να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Χιτ – Μπακς 119-114: Αδιανόητος Μπάτλερ, έβαλε στα… σχοινιά Γιάννη και Μπακς

Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει και μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση του θα πάρει ο Πίρσμαν, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ ο Μαζικού θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει τον Οντουμπάζιο, που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού, ενώ απίθανή θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην αποστολή του Λούκας Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ