Άρης: Να «τελειώνει» με την Ευρώπη

Άρης: Να «τελειώνει» με την Ευρώπη

Ο Άρης θέλει τη νίκη τη νίκη στο σημερινό (26/4, 19.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και μαθηματικά την έξοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασισμένος για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και στην μαθηματική εξασφάλιση της συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα παραταχθεί ο Άρης στη σημερινή (26/4, 19.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Τόλης Τερζής δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Βόλο. Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Ενκουλού, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αν και ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες, θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: Του χορηγήθηκαν ενδοφλέβια υγρά λόγω αφυδάτωσης μετά το Game 4

Αν ο Καμερουνεζος κεντρικός αμυντικός κριθεί ανέτοιμος, τότε ο Πίρσμαν θα ξεκινήσει για δεύτερο σερί ματς στο κέντρο της άμυνας. Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ ο Φαμπιάνο με έναν εκ των Ενκουλού ή Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό (δοκιμάστηκε και ο Ντουκουρέ) θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά (τη θέση διεκδικεί και ο Καμάτσο) και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρουπ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, καθώς και ο μακροχρόνια απών, Μάνου Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ