Βόκολος: «Πολύ σημαντικός βαθμός που ίσως αποδειχθεί σημαντικός στο τέλος»

Βόκολος: «Πολύ σημαντικός βαθμός που ίσως αποδειχθεί σημαντικός στο τέλος»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για τον σημαντικό βαθμό που πήρε η Λαμία εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης, που ίσως μετρήσει στο τέλος της διαδρομής, στη μάχη για της σωτηρίας.

Κάθε ματς για τη Λαμία είναι τελικός και υπό το πρίσμα αυτό, για το 0-0 της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα, ισχύει το μη χείρον βέλτιστον, κάτι που γνωρίζει καλά ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο τεχνικός των Φθιωτών είδε την ομάδα του να έχει δοκάρι στην αναμέτρηση, συνολικά όμως μάλλον τυχερή πρέπει να νιώθει για την τελική ισοπαλία καθώς ο Αστέρας Τρίπολης είχε περισσότερες και καλύτερες στιγμές για να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι τρεις προηγούμενες μάχες δείχνουν που… βαδίζουν (vids)

Κάπως έτσι ο Βόκολος αναγνώρισε τη σημασία του κερδισμένου βαθμού, μιας και το ταμείο θα γίνει στο τέλος και ίσως αυτός ο βαθμός κρίνει την παραμονή στη Superleague, όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση, άγχος, κάναμε μια καλή προσπάθεια και συνεχίζουμε. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Είναι δύσκολα ακόμα για όλες τις ομάδες. Δύο παιχνίδια και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ