Χωρίς Αουγκούστο κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ (Pic)

Χωρίς Αουγκούστο κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ (Pic)

Εκτός από το ματς με τον Άρη έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για να προφυλαχθεί ενώ στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Ίνγκασον.

Έτοιμος για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη (30/4, 20:00) είναι ο ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία του.

Εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για να προφυλαχθεί ενώ στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Ίνγκασον που… τρέχει για Ολυμπιακό και τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την κυριακάτικη μάχη με τον Άρη, με την προπόνηση να είναι αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, τους Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς , που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Ίνγκι Ίνγκασον που έκανε θεραπεία.

Η μαγνητική του Ισλανδού έδειξε πως έχει ένα οίδημα στην γάμπα, που θα τον αφήσει περίπου 10-12 μέρες εκτός αγώνων. Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ