Άρης: Με Ρουπ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Άρης: Με Ρουπ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και μετά από δυο μήνες, περίπου, επιστρέφει στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (30/4) ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο Λούκας Ρουπ είναι το σημείο αναφοράς στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (30/4) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Οντουμπαζιο, Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (30/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo, Brabec, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ