Σιαμπάνης: «Δεν πάμε με φόβο στην Τούμπα, θα διεκδικήσουμε τη νίκη»

Σιαμπάνης: «Δεν πάμε με φόβο στην Τούμπα, θα διεκδικήσουμε τη νίκη»

Ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε για την απελευθέρωση από το άγχος μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του Άρη και το επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης με τις 2 νίκες, που έχει πάρει τις 2 τελευταίες αγωνιστικές των playoffs, απέναντι σε Βόλο εκτός έδρας και Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την 5η θέση της Super League και ο Μάριος Σιαμπάνης μίλησε, για το πως νιώθουν οι παίκτες του Άρη, μετά τα μεγάλα αποτελέσματα.

Ακόμη ο τερματοφύλακας των «Κιτρίνων» αναφέρθηκε, σε συνέντευξη που έδωσε στα κανάλια Novasports, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να κρίνει πολλά.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα για τον Νίκο Χατζηνικολάου από την Ελένη Μενεγάκη: «Είχα 2 παιδιά και μου…»

Αναλυτικά ο Μάριος Σιαμπάνης για τη διάθεση που πηγαίνουν οι παίκτες του Άρη στο ντέρμπι είπε: «Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή μετά τις δύο προηγούμενες νίκες στα playoffs, τις οποίες τις χρειαζόμασταν. Τώρα βλέπουμε αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον αγώνα».

Για το γεγονός πως ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη: «Πράγματι, μας βοηθά πολύ αυτή η σκέψη. Όταν η διαφορά είναι στον ένα βαθμό, έχεις άγχος, νιώθεις πίεση. Φοβάσαι να μην χάσεις την Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα στόχευε να είναι ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Για το αν τους έχει «φύγει» πλέον το άγχος, είπε: «Σίγουρα πάμε πιο απελευθερωμένοι στα υπόλοιπα παιχνίδια των playoffs. Δεν πάμε με φόβο, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε πίεση να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι και με δύναμη, για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στην ερώτηση που του έγινε για το πως περιμένει να κινηθεί το παιχνίδι με ον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Έχουμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές αυτή τη σεζόν, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, λόγω των προηγούμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε, οπότε αναλόγως πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ