Και ο Μπένετ συνεχίζει τα δικά του: Τι παίζει με τον διαιτητή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τι ρόλο έχει ο Διαμαντόπουλος

Και ο Μπένετ συνεχίζει τα δικά του: Τι παίζει με τον διαιτητή του ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τι ρόλο έχει ο Διαμαντόπουλος

Για μια ακόμα φορά ο Βρετανός αρχιδιαιτητής δεν καταφέρνει να φέρει elit διαιτητές - Ξανά στους ορισμούς ο Διαμαντόπουλος, παρά το φιάσκο με τους Πολωνούς.

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, με τον Στιβ Μπένετ να κάνει και πάλι το… θαύμα του.

Ο Βρετανός αρχιδιαιτητής για μια ακόμα φορά δεν μπόρεσε να φέρει ελίτ διαιτητές, με τον Στιβ Μπένετ να ορίζει στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (3/5, 20:00) τον Γάλλο, Ζερόμ Μπριζάρ, ο οποίος είναι Α’ Κατηγορίας. Ενας διαιτητής, ο οποίος έχει να σφυρίξει σε διεθνή παιχνίδι από τον περασμένο Οκτώβριο. Συγκεκριμένα από τις 13/10/22, όταν είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ομόνοια (1-0) για το Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κ19 και το ταλέντο που… ξεχειλίζει και στα μικρότερα κλιμάκια! (pics)

Από τότε δεν σφύριξε ξανά σε διεθνή αγώνα, με τον Στιβ Μπένετ, όμως, παρόλα αυτά να τον φέρνει στην Ελλάδα για να διευθύνει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena. Μια ακόμα φορά που ο Βρετανός αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ δεν καταφέρνει να φέρει elit διαιτητή σε αγώνα των πλέι οφ, όπως είχαν δεσμευτεί οι της ΕΠΟ σε όλους τους τόνους.

Επίσης, μεγάλη –αρνητική- εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Στιβ Μπένετ όρισε ως τέταρτο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος είχε ανάμιξη στο φιάσκο με τους Πολωνούς διαιτητές στο πρόσφατο ΑΕΚ – Αρης. Ένα ματς για το οποίο η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι, λόγω της ανικανότητας της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ