Βαρούχας: «Χωρίς μεγάλο λάθος ο διαιτητής – Έπρεπε να αποβληθεί ο Μουκουντί!»

Βαρούχας: «Χωρίς μεγάλο λάθος ο διαιτητής – Έπρεπε να αποβληθεί ο Μουκουντί!»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ μίλησε ο Παναγιώτης Βαροχας στο πλατό της «Αθλητικής Κυριακής», τονίζοντας πως θα έπρεπε να αποβληθεί ο Μουκουντί.

Διαβάστε επίσης: Κουτσιαύτης: «Επρεπε να αποβληθούν Μουκουντί και Βίντα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Αθλητική Κυριακή»:

Για την ευκαιρία του Τσούμπερ στο ξεκίνημα: «Εδώ έχουμε το ξεκίνημα του αγώνα. Στην επίθεση της ΑΕΚ που έχει μια ευκαιρία για να βάλει γκολ και η μπάλα πάει δοκάρι. Εδώ θα δούμε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι σε θέση οφσάιντ, η μπάλα δεν έχει σημασία που έρχεται από μακριά».

Για τον τραυματισμό του Ρότα: «Εδώ έχουμε την περίπτωση του Μπερνάρ με τον Ρότα. Δεν υπάρχει πάτημα που λέμε, όμως με το χέρι κάνει μια ενέργεια που τον βρίσκει στο πρόσωπο. Έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα ο παίκτης του Παναθηναϊκού».

Για το πέναλτι πάνω στον Μάγκνουσον: «Ζητάνε παράβαση για το πέσιμο του παίκτη, υπάρχει μια επαφή, από αυτή όμως δεν είναι κάτι που θα δοθεί παράβαση».

Για το φάουλ του Μουκουντί στον Σπόραρ: «Ο Μουκουντί της ΑΕΚ έχει κίτρινη κάρτα, απωθεί τον αντίπαλό του, εφόσον δόθηκε φάουλ θα έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε».

Για το φάουλ του Μουκουντί στον Ιωαννίδη: «Και εδώ υπάρχει παράβαση, πράγμα που χρεώνεται από τον διαιτητή».

Για το φάουλ του Βίντα στον Τσοκάι: «Γίνεται μια διεκδίκηση της μπάλας, οι παίκτες βρίσκουν τα κεφάλια τους, παράβαση δεν υπάρχει από κανέναν, είναι κι εκτός διαιτητής, σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ