Απίστευτο: Ρεκόρ στους ορισμούς ο… Γάλλος από την Ήπειρο

Απίστευτο: Ρεκόρ στους ορισμούς ο… Γάλλος από την Ήπειρο

Σαρώνει στους ορισμούς ο... Γάλλος που βρέθηκε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αποτελεί θέμα συζήτησης μια μέρα μετά το τέλος του ντέρμπι. Πρόκειται άλλωστε και για τη φάση που στιγμάτισε τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Μπακαμπού όπλισε και… εκτέλεσε τον Αθανασιάδη, με τον διαιτητή να ακυρώνει το κανονικό γκολ του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά, έγινε της… γραμμής στο δωματιάκι του VAR για να μη μετρήσει το πεντακάθαρο γκολ του Ολυμπιακού στην Αγιά Σοφιά. Και για αυτόν τον λόγο, βράζουν άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Το θέμα βεβαίως είναι ποιος τις καθορίζει τις γραμμές. Και ποιος ήταν αυτός που τοποθετήθηκε ως AVAR, στο χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τους ερυθρολεύκους.

Ο Θεόφιλος Μωυσιάδης, ο AVAR που έκανε το θαύμα του υπέρ της ΑΕΚ, φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το συγκεκριμένο πόστο.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 15 φορές έχει οριστεί ως AVAR ο συγκεκριμένος κύριος την εφετινή σεζόν! Παρόλο που ο… Γάλλος από τον σύνδεσμο της Ηπείρου δεν είναι καν διεθνής, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης τόσο του Μπένετ, όσο και του Μάνταλου. Δεύτεροι είναι οι διεθνείς Νικολακάκης (Λασιθίου), Νικολαΐδης (Μακεδονίας) με 14 AVAR, όπως και ο Κόλλιας (Ηπείρου), ενώ ακολουθούν με 12 οι Παπαδάκης (Ηρακλείου), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και με 11 οι Ψάρρης (Ζακύνθου), Στεφανής (Καρδίτσας).

Πρόκειται για μια περίεργη κατάσταση, με την ΚΕΔ να εκτίθεται για ακόμη μια φορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ