Νέος «πονοκέφαλος» για Λουτσέσκου!

Νέος «πονοκέφαλος» για Λουτσέσκου!

Πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τις αναμετρήσεις με Βόλο και Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Πώς ήταν ο κόσμος την τελευταία φόρα που κατέκτησε το Scudetto η Νάπολι (vids, pics)

Οι εξετάσεις του Πορτογάλου έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική (κνημοπερονιαία συνδέσμωση), με τον επιθετικό του Δικεφάλου να υποβάλλεται σε θεραπείες τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ζοάν Σάστρε, Τάισον, Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπεία.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Τρία παιχνίδια ακόμα για το φινάλε της σεζόν, δύο σημαντικοί στόχοι για τον ΠΑΟΚ. Όλα όμως στην ώρα τους. Το παιχνίδι που έρχεται είναι το μοναδικό που απασχολεί το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με την προετοιμασία για τη μάχη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος να ξεκινάει την Παρασκευή (05.05) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε είχαμε κι οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Το Σάββατο (06.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ